Gullatoppen

NYHET - Bolig med 3 etasjer og mulighet for heis! 1 stk enebolig (siste bolig). Oppstart høst 2020.

Ledige boliger:
1 stk enebolig ca. 160kvm (Salget starter NÅ!)
3 stk bolig i kjede ca. 180kvm, 3 etasjer (Salget starter NÅ!)

Her kan du dyrke det gode liv og kjenne på hvor godt det er å være til

Gullatoppen er en av de mest solrike plassene på Sunnmøre. Helt fra solen står opp mellom Sykkylvsfjella til den synker ned i Giskesundet, har du et enestående lys som er farget av årstiden og de vakre skiftningene i været.


Nettopp her inviterer vi deg til å virkeliggjøre drømmen om det gode liv. Her skal det bygges et nytt boligmiljø, der naturen kommer helt inntil husene. Her er det ingen plen å klippe, ingen stor innkjørsel å måke, og minimalt med vedlikehold. Men du må gjerne plante en klatrerose, noen prydbusker eller noen fine trær i store potter, om du ønsker det.


Det tar bare fem minutter med bil fra Moa. Likevel, når du runder de siste svingene, får du følelsen av å være på vei «til et sted der ingen skulle tru at nokon kunne bu». Straks du lukker bildøren, merker du stillheten – bortsett kanskje fra fuglesangen eller suset fra havet når det er godt tak i vestavinden. Her på Gullatoppen har du et pusterom midt i naturen, men likevel så nær Ålesund.


VELKOMMEN TIL VISNING AV TEGNINGER OG KONSEPT PÅ VÅRT KONTOR - SAMT BEFARING MED OSS PÅ GULLATOPPEN!STEINAR LAUSUND

Mostein Boligutvikling

Kontakt

På Gullatoppen har du et pusterom midt i naturen, men likevel så nær Ålesund

Stuer og oppholdsrom med store vinduer og panoramautsikt mot fjord og fjell

Kjøkkenet er kanskje boligens viktigste rom og naturlige samlingssted

Helt fra solen står opp mellom fjellene til den synker ned i fjorden, har du et enestående lys som er farget av årstiden og de vakre skiftningene i været

Bad med høy standard på både fliser og innredning

Boligfilosofi – og gode løsninger

Vi i Mostein elsker det vi holder på med og vi vil alltid tenke helhetlig på alle prosjekter vi er involvert i. Da kan du som kunde være sikker på at du kjøper din bolig fra en utbygger som utnytter maksimalt samspillet mellom tomt, område og bolig. Vi ønsker at boligene skal gjenspeile tomtens beliggenhet og virke stramme og eksklusive sett fra gaten.


Straks du kommer inn, ser du at husene har storslagen utsikt, med glassflater nærmest fra gulv til himling. Den store stuen og det flotte kjøkkenet er helhetlig intrigert i en åpen løsning, slik at hoved oppholdsrommet blir stort og romslig. Du kan gjerne si at hver bolig er prosjektert med hjerte for å bygge gode løsninger i alle rom.


Det er direkte tilgang fra garasjen inn til grovkjøkken/vaskerom i alle hus. Her er det høyskap til ytterklær og treningstøy, skoskap og plass til en fryser og en vaskemaskin. Gode lyse soverom og bad med eksklusive fliser og flotte innredninger. Både inne og ute har vi benyttet oss av materialer som er spennende, nyskapende og samtidig mest mulig vedlikeholdsfrie. Grunntanken bak boligene er å la deg oppleve de storslåtte omgivelsene. De store glassflatene visker ut skillet og slipper inn elementene himmel, hav, fjord og fjell.


De flotte terrassene lar deg nyte utelivet midt i en av Vestlandets vakreste områder. Her kan du dyrke det gode liv, tenke lange tanker og kjenne på hvor godt det er å være til.


Gullatoppen er et helt spesielt sted hvor vi ønsker å bevare mest mulig av det naturlige terrenget tett inn mot bygningskroppene

Arbeidet vårt er som alltid basert på en grundig analyse av tomten. Gullatoppen er et helt spesielt sted, og det fortjener en bebyggelse som tar vare på tomtens flotte kvaliteter. Vi ønsker å bevare mest mulig av det naturlige terrengets skog, lyng og mose, tett inn mot bygningskroppene. Byggegruvene sprenges så knappe som mulig, og sprengsteinen kjøres bort i stedet for å legges utover i terrenget.


Boligenes lave plasseringer i terrenget forsterker inntrykket av samspill med naturen. Ulik plassering og forskjellige størrelser bidrar til variasjon innenfor den helhetlige rammen som er planlagt. Den hvite murpussens kontrast til landskapsfargene understreker rytmen i husrekkene. Trepanelet bidrar til et varmt og tiltalende preg rundt inngangspartiene og terrassene. De store glassflatene forener interiørene med himmel og hav.

Eldgammel fredet eikeskog hvor vi skal etablere en tursti som slynger seg gjennom det vakre landskapet på Gullatoppen

I gamle dager ble Gullatoppen brukt som utmarksområde. Husdyr ble sluppet løs på beite, og her ble det plukket viltvoksende urter. Du finner neppe en større forekomst av blåbær og hyllebær i indre bydel.


Isdemningen er et spennende kulturminne. Den ble bygget i et skyggefullt søkk for å demme opp ferskvannet som strømmer fra Blindheimsfjellet. Isen, som ble sagd opp og sendt i en renne nedover til det gamle ishuset, ble brukt for å bevare fangsten slik at fiskeflåten kunne være lenger ute på Borgundfjorden og på fjernere fiskefelt.


Demningen er fredet og er 6 meter høy og 35 meter lang. Den eldgamle skogen som står nede i dalsøkket er også fredet. Dette er en av de største eikeskogene på ytre Vestlandet. Vi skal etablere en tursti som slynger seg gjennom det vakre landskapet på Gullatoppen, med informasjonstavler om områdets flora, fauna og spennende kulturhistorie. Dermed vil beboerne her, og innbyggerne i Ålesund for øvrig, kunne nyte et vakkert og velbevart landskap og en viktig bit av vår historie.