NYBO Breiviklia

Nylansert boligprosjekt som består av 3 stk 4-mannsboliger. Alle leiligheter har utsikt mot nord, og uteplass mot sør. Leilighetene består av stue, kjøkken, gang, bad/vaskerom, 2 (3) soverom og bod. Priser fra: 3.590.000,-

Fantastisk utsikt over Ellingsøyfjorden

NYBO fra Mostein

Vår forretningside er å planlegge og gjennomføre attraktive prosjekter som har så gode kvaliteter at vi kunne tenke oss å bo der selv. Det gjelder også vårt nye NYBO-konsept som er kostnadseffektive boliger av høy kvalitet. Med konseptet ønsker vi å bevise at vi også kan bygge kvalitet til en veldig bra pris for den som er i etableringsfasen eller velger å prioritere litt annerledes.

Innenfor denne rammen legger vi også vekt på gode og innovative løsninger spennende design, dyktige håndverkere og kvalitet i materialvalget. Selv om dette er mindre og rimeligere boliger enn våre andre, vil du fortsatt kunne se og føle Mostein-stempelet og kvaliteten.

Vår filosofi er at alt vi bygger skal vi kunne være tidløst stolte av. NYBO handler også om kvalitet i alle ledd, men til en rimeligere penge.

Stue

Lamnatgulv / 1-stavs eikeparkett.

Stilfullt kjøkken leveres fra HTH.

Baderomsmøbler leveres av rørlegger.

Her kan du som kunde gjøre alle dine kreative tilpasninger, eller gå for den sikre gode standarden.

Boligvelger

Gå til Nybohus.no