Aktuelt | 2 juni, 2022
Grunnsteinen er allerede lagt - vil du være med å bygge selskapet videre?

Erfaren CFO søkes

I løpet av tretti år har Mostein utviklet seg til å bli en anerkjent og solid aktør innen utvikling av både næringsbygg og private boliger på Sunnmøre. Vi ønsker å satse videre og befeste vår posisjon som selve premissleverandøren for kvalitet og design i bransjen.

Vi ønsker nå å styrke Mostein Gruppen med en erfaren, fremoverlent og analytisk CFO som skal bidra til selskapets videre utvikling.

Som eiendomsutvikler har vi et stort ansvar for samfunn, miljø, samarbeidspartnere og ikke minst beboere og leietakere. Som CFO blir du en naturlig del av ledergruppen og en viktig bidragsyter til en solid økonomisk plattform for videre vekst. Du er en god ambassadør for merkevaren og med på å videreføre det gode og ryddige forholdet vi har til alle samarbeidspartnere og kunder, og vår tydelige og åpne profil overfor samfunnet og det offentlige.

Grunnsteinen er allerede lagt - vil du være med å bygge videre?

Vi søker en CFO med relevant økonomisk erfaring og kompetanse – gjerne fra bygg og anleggsbransjen. Som CFO forventes det at du mestrer konsern-relaterte finansielle instrumenter, prognosesetting og budsjettering, regnskap og forvaltning, samt andre oppgaver som følger av stillingens kompetanseområde.

Menneskene i Mostein er ambisiøse og utgjør en energisk og humørfylt kultur. Den vi ser etter vil bidra til å forsterke et positivt og inkluderende arbeidsmiljø. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og ansvarsfulle oppgaver med stor innflytelse.

For nærmere informasjon om stillingen kontakt rådgiverne i Linda Henriksen eller Ivar Morten Normark. Tlf: 975 01 433.

Søknadsfrist: 26. juni

Lenke til finn-annonse: https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=260870340