Aktuelt → Eikenosvågen | 16 november, 2023
Egeninnsats

Nå tilbyr vi rimeligere boliger med egeninnsats på Flisnes

DJI 0015 ai fixed

Om du er litt handy, kan egeninnsats ikke bare spare deg for betydelige kostnader, men også øke verdien på ditt nye hjem – og gi deg en tilfredsstillelse som går langt utover det økonomiske. Utforsk det uferdige, brett opp ermene og la din personlige innsats ta deg helt hjem.

Vi står midt i et utfordrende boligmarked, og da må vi boligutviklere tilpasse oss og bidra med nye alternativer for boligkjøperne. Et av disse alternativene er nesten-ferdig Mosteinhus, som gir kunden mulighet til å få en rimeligere bolig med egeninnsats.

Hva er egeninnsats?

Egeninnsats omfatter arbeidet som gjenstår etter at rørlegger, elektriker, flislegger og snekker har fullført sine oppgaver. Dette kan være malerarbeid, montering av kjøkken og trapp, samt innvendig snekkerarbeid som gulvlegging og listemontering.

Ni eneboliger klargjøres for egeninnsats sentralt på Flisnes

Eikenosvågen, som ligger idyllisk til på Flisnes, tilbyr romslige boliger på henholdsvis ca. 175 m² og 185 m². Boligene er romslige, på henholdsvis ca. 175 m² og 185 m² og har terrasser i begge etasjer med gode solforhold. Nå legger Mostein til rette for at ni av eneboligene i feltet kan anskaffes nesten ferdige – klar for egeninnsats.

DJI 0543

Usikker på hvor mye egeninnsats?

Selv om egeninnsats har mange fordeler, er det ikke for alle. Det er viktig å vurdere egne ferdigheter og tidsressurser nøye før man engasjerer seg, da dårlig utført arbeid kan påvirke boligens verdi negativt.

For å utelukke en slik potensiell negativ påvirkning, ønsker vi å samarbeide tett med kundene for å fordele ansvar og sikre at egeninnsatsen gjennomføres på en profesjonell måte.