Eksklusive tomannsboliger – med utleiedel

Vi lanserer nå 14 nye Mosteinboliger utført i et moderne formspråk med store glassflater, stramme linjer og et eksklusivt materialvalg.

Nyt følelsen av god plass og en luftig atmosfære. Gled deg over panoramautsikten over Sunnmørsalpene mens du koser deg med et måltid eller bare slapper av – hjemme.

Alle enhetene har mulighet for utleiedel med en stipulert leieinntekt på 13-14000,- pr mnd. Boligene er sentralt beliggende på Krohntunet på Åse og er nøye designet for at du skal nyte både privatlivet og kjenne på følelsen samholdet et godt nabolag kan gi.

Krohntunet oppsummerer alt Mostein står for – god design, skikkelig kvalitet og en høyere standard.

Sørvendt tomannsbolig med store vinduer, veranda og utleiedel

Spektakulært

14 eksklusive og romslige tomannsboliger fra 194 til 220 kvadratmeter med store terrasser, mye naturlig lys og enestående utsikt.

Alle tegnet med mulighet for utleiedel

Alle 14 enhetene er tegnet med mulighet for utleiedel på 55-60 m². Det medfører et pristillegg på 480 000,- for komplett utleieleilighet. Er du tidlig ute har du mulighet til å skreddersy din nye bolig med eller uten utleiedel.

Mindre vedlikehold
– enklere hverdager

I likhet med Gullatoppen og Kristoffergarden Åse Allé har også Krohntunet fokus på smarte gjennomtenkte løsninger og valg av materialer som gir mindre vedlikehold og enklere hverdager.

Livsløpsstandard og universell utforming er en selvfølgelighet både inne og utenfor byggene våre.

Gå til På innsiden

Velkommen inn

Mosteinhus er bygget på gjennomtenkte og funksjonelle planløsninger av vedlikeholdsfrie materialer i høy kvalitet.

Bli med på innsiden

Gå til kontaktsiden
Er du interessert og vil vite mer? Ta kontakt!