Aktuelt → Eikenosvågen | 17 november, 2023
Eikenosvågen

Ni eneboliger blir til 18 leiligheter

Mostein eikenosvage leilighter ext oversikt

Vi står midt i et utfordrende boligmarked, med økte renter og inflasjon. Vi ønsker å imøtekomme markedstrendene og tilby alternativer som passer for boligkjøpere – selv i et tøft marked.

For oss handler det alltid om å skape gode og innovative løsninger i materialvalg, energi, smarte planløsninger, spennende design, dyktige håndverkere og bruk av kvalitetsmaterialer.

Og folk har fortsatt behov for en plass å bo.

Ni eneboliger blir til 18 leiligheter

Nå har vi tatt grep og vi har tegnet om vårt prosjekt på Eikenosvågen på Flisnes. Det som skulle bli ni eneboliger i kjede er nå blitt forvandlet til tre seksmannsboliger som til sammen utgjør 18 leiligheter. Denne endringen gir i tillegg større plass til lekeplasser og fellesområder, noe som hele boligfeltet får dra nytte av.

Mostein eikenosvage leilighter 3 ext close Ppl

Passer for mange
Dette kan også bidra til å aktualisere boligkjøp for flere enn storfamilien, og er også attraktiv for mange som rent investeringsobjekt.

Leilighetene
Leilighetene kommer i to størrelser, 44m² og 62m², og planløsningene er basert på modeller vi har bygget tidligere, og har vist seg å være svært populære og ikke minst lett omsettelige ved gjensalg.

Flere fordeler med å flytte i ny leilighet

Ser du bort fra det faktum at ikke alle har bruk for like mye plass er det både mer bærekraftig og økonomisk å velge leilighet fremfor rekkehus eller enebolig. I en helt ny leilighet, trenger du ikke tenke på oppussing og du lever tilnærmet vedlikeholdsfritt. Dersom du kommer tidlig inn i som kjøper, får du i tillegg muligheten til å gjøre endringer på for eksempel kjøkken, bad, farge på veggene, osv.

Mindre av det som tapper, mer til det som gir:

Tilnærmet vedlikeholdsfritt
Du får mindre vedlikehold og ikke minst mindre flater å holde rene

Glem tanken på snømåking
Kos deg med en kopp kaffe mens noen andre tar seg av snømåkingen

Hagearbeid.
Er du en av dem som liker å pusle i hagen, kan du velge en leilighet med en hageflekk, eller velge uten, så slipper du hagearbeidet i sin helhet

Lavere strømregning
Du får mindre areal å varme opp

Lavere kommunale avgifter:
Disse er også ofte en del av fellesutgiftene i leilighetskomplekset

Lavere utgifter:
Kostnader du ellers ville vært alene om bakes inn i fellesutgiftene

Mostein eikenosvage leilighter 1 ext close Ppl

Ekspertene mener: smi når aktiviteten er lavest

«Det er smart å kjøpe bolig nå, når aktivitetsnivået i markedet går ned. Det er nå du for eksempel får det beste objektet i et nybygg-prosjekt. De beste boligene går først, og all erfaring tilsier at det er lønnsomt å være tidlig ute», sier Hans Christian Espenes, boligmegler og programleder i TV-programmet Boligjakten. Og legger til «Kjøp nytt, det er alltid mest lønnsomt over tid».


Det verdt å huske at med ny bolig får du både skreddersøm og en garanti som dekker eventuelle feil/mangler. Summerer du opp utgiftene til lån, vedlikehold, strøm, forsikring osv., vil de trolig være lavere i et nybygg. Nybygg er også godt isolert og dermed mer energieffektiv, og det eneste vedlikeholdet som trengs er selvpålagt.

Det lønner seg å kjøpe bolig
Skal du bo et sted i minst tre år, er det absolutt verdt å kjøpe bolig. Da er det mindre risiko for at markedsverdien synker, og at du taper penger på å kjøpe. Men husk at det å kjøpe og selge bolig koster og at du betaler 2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift.

Vi tror du kommer til å like disse leilighetene i kjent Mostein kvalitet, design og utførelse.

Gå til Eikenosvågen Leiligheter

Se de nye leilighetene på Eikenosvågen

Les mer om leilighetene