Aktuelt → Gullatoppen | 20 april, 2021
Siste byggetrinn på Gullatoppen er godt i gang

Snart utsolgt på Gullatoppen

Boligområdet Gullatoppen er organisert rundt en liten blindvei, som ligger på høyden mellom Blindheimsneset og Naustvågen i Ålesund, og har blant de beste solforholdene på Sunnmøre. Her har du sol fra fra den står opp over Sykkylvsfjella i øst, og slukes i havgapet utenfor Giskesundet i vest.

159 2111869212
Design og arkitektur on-a-par med den vakre naturen. Her er det minimalt med plen å klippe, ingen stor innkjørsel å måke og mange år med tilnærmet vedlikeholdsfrihet.

Med årstidene på dørstokken

Selv om Moabyen bare er noen få minutter unna, er det likevel naturen som har hovedrollen her. Det første som slår deg når du lukker bildøra bak deg er stillheten, roen og ikke minst nærheten til de naturskjønne omgivelsene som kommer helt inntil husveggen. Og med nordvestlandets skiftende og lunefulle vær som skaper vakkert lys- og fargespill gjennom de store vinduene, oppleves innerommet som en forlengelse av uterommet – og rammer inn den praktfulle utsikten.

– Vi har hatt fokus på å skape boliger vi selv ønsker å bo i. Det betyr gjennomtenkte planløsninger, minimalt med vedlikehold, samt design og arkitektur on-a-par med den vakre naturen, sier Mosteingründer og salgssjef for prosjektet Steinar Lausund og legger til; – Ja, du kan nesten si at Gullatoppen er prosjektert med hjerte.

Gullatoppne living 5
Store vinduer fra gulv til tak rammer inn den praktfulle utsikten.

1 enebolig - og 2 tomannsboliger over 3 etasjer med 4 soverom

Siste byggetrinn er godt i gang og består av to tomannsboliger og en enebolig. Tomannsboligene er sørvendt og naturlig tilpasset terrengets fall mot nord. Rikelig med bodplass, store soverom og integrert garasje er bare noen av fasilitetene i disse innholdsrike boligene. Og ikke minst, heis for trøtte føtter etter en lang dag. Her er det minimalt med plen å klippe, ingen stor innkjørsel å måke og mange år med tilnærmet vedlikeholdsfrihet.

Eneboligen ligger nordvest på Gullatoppen og er fordelt på to etasjer med fantastisk utsikt og gode solforhold. Fire store soverom og integrert garasje. Juvelen er kanskje den 90 kvm store verandaen, som på solskinnsdager bader i sol.

– Vi har virkelig etterlevd vår filosofi om kvalitet, smarte løsninger og god design på Gullatoppen, så det kjennes faktisk litt vemodig at vi nærmer oss slutten av prosjektet», avslutter salgssjef, Steinar Lausund.

Mosteingründeren og daglig leder Steinar Lausund.
Mosteingründer og salgssjef for prosjektet, Steinar Lausund.

Siste byggetrinn på Gullatoppen er godt i gang.