Store designboliger med fantastisk utsikt på Åse

Fra store terrasser kan du nyte synet av Borgundfjorden og Sunnmørsalpene i eksklusive signaturboliger. Kristoffergarden Åse Allé oppsummerer alt Mostein står for - god design, skikkelig kvalitet og en høyere standard. Over 50 store designboliger utført i et moderne formspråk med store glassflater, stramme linjer og eksklusivt materialvalg.

IMG 3222
ASE3 Oversikt

Spektakulært

20 eksklusive og romslige tomannsboliger fra 200 til 248 kvadratmeter med store terrasser, mye naturlig lys og enestående utsikt.

ASE3 hage
ASE3 front
IMG 3210

Valgmuligheter

På Kristoffergarden finner du også 31 fantastiske leiligheter fra 84 til 200 kvadratmeter i den samme eksklusive utførelsen og nydelige utsikt.

IMG 3270

Mindre vedlikehold – enklere hverdager

I likhet med Gullatoppen på Blindheim har også Kristoffergarden Åse Allé fokus på smarte gjennomtenkte løsninger og valg av materialer som gir mindre vedlikehold og enklere hverdager.

Livsløpsstandard og universell utforming er en selvfølgelighet både inne og utenfor byggene våre. Parkeringsanlegg med bilvask og heis og gode fellesarealer er noen av de tingene vi har prioritert for å bidra til økt samhold og trivsel.

IMG 3222
Gå til På innsiden

Velkommen inn

Mosteinhus er bygget på gjennomtenkte og funksjonelle planløsninger av vedlikeholdsfrie materialer i høy kvalitet.

Bli med på innsiden

Gå til kontaktsiden
Er du interessert eller vil vite mer om Kristoffergarden? Ta kontakt!